1. Legea drepturilor de autor
  Paginile site-ului nostru sunt protejate de legea drepturilor de autor. În particular, orice reproducere, adaptare, traducere, stocare sau procesare în alte media, incluzând stocarea și procesarea prin mijloace electronice se bucură de copyright. Orice utilizare parțială sau integrală va necesita acordul prealabil în scris din partea CDA Steel. Atât conținutul cât și structura site-ului sunt protejate de legea drepturilor de autor. Orice reproducere a informațiilor sau datelor, în particular folosirea textelor sau imaginilor de produse (cu excepția materialelor de presă) necesită acordul prealabil în scris din partea CDA Steel. Fotografiile de presă CDA Steel pot fi folosite doar pentru scopuri editoriale. Imaginile CDA Steel care sunt reproduse și/sau modificate pentru scopuri editoriale trebuie să conțină anunțul de copyright “© CDA Steel. Toate drepturile rezervate.”
 1. Renunțarea la drepturi ale părților terțe ale websitului
  a. Paginile acestui website conțin linkuri (“hyperlinkuri”) către alte websituri care sunt administrate de părți terțe și ale căror conținuturi nu sunt cunoscute companiei CDA Steel. CDA Steel permite doar accesul către aceste situri, dar nu își asumă nicio responsabilitate pentru conținutul acestora. Linkurile noastre către websiturile părților terțe sunt menite să vă faciliteze navigarea. Formulările de pe siturile redirecționate nu ne aparțin. Nu ne identificăm cu niciun fel de conținut de pe paginile de website ale părților terțe. În particular, nu ne asumăm nicio răspundere pentru încălcările prevederilor legale sau pentru încălcările drepturilor părților terțe.
 2. Administratorii websiturilor la care se ajunge prin redirecționarea de pe websitul CDA Steel sunt exclusiv responsabili de conținutul acestor pagini, de asemenea de produsele puse în vânzare sau de comenzile relaționate, de orice tip.
 3. CDA Steel nu își asumă responsabilitatea pentru nicio încălcare a legii dreptului de autor, a legii mărcilor sau a drepturilor proprietății intelectuale sau personale care se pot produce pe o pagină accesată printr-un hyperlink.
 4. În cazul unei comenzi sau unei declarații legale de orice fel, se încheie un contract între utilizator și administratorul websitului respectiv sau între utilizator și altă parte legală sau persoană instruită în această privință, fără nicio relaționare între CDA Steel și utilizator. Vă rugăm să consultați termenii legali și condițiile de utilizare de pe websitul redirecționat.
 5. General Disclaimer
  Orice responsabilitate CDA Steel pentru prejudiciile survenite în urma utilizării acestui website – fără a ține seama de cauzele legale, inclusiv ofensele – este limitată la prejudiciile cauzate cu bună știință sau prin neglijență gravă. În aceeași măsură, responsabilitatea obligatorie CDA Steel față de încălcările contractuale, totalitatea reclamațiilor va fi limitată la prejudiciile previzibile. Acest lucru nu va afecta responsabilitatea CDA Steel în privința legii Responsabilităților Produsului sau în alte garanții oferite anterior. Deasemenea, limitările responsabilităților mai sus menționate nu se aplică în cazul vătămărilor corporale, atentării la viața sau sănătatea unei persoane.CDA Steel se angajzează să nu permită intruziunea virușilor pe websitul CDA Steel, pe de altă parte, CDA Steel nu poate asigura absența totală a virușilor. Drept urmare, recomandăm o atenție deosebită pentru protecția împotriva virușilor (ex: prin scanare) înainte de descărcarea de date și documente de pe website.

  CDA Steel nu răspunde de greșelile sau erorile serviciilor oferite pe website-ul CDA Steel, independente de responsabilitățile sale, nici de validitatea acestora.

 1. Limitarea raspunderii. Toate datele, informatiile, comunicatele, comentariile, inclusiv cele cu caracter financiar, continute de site-ul www.cdasteel.ro sunt furnizate publicului doar pentru informarea acestuia; astfel de informatii nu constituie o oferta de vanzare, nu reprezinta consultanta pentru investitii sau recomandare pentru participarea la tranzactii de orice natura. CDA Steel isi rezerva dreptul de a adauga, modifica sau retrage oricand informatii din acest site. Desi CDA Steel depune eforturi pentru a prezenta publicului prin intermediul acestui site informatii exacte si actuale, CDA Steel nu este responsabila pentru nicio eroare sau omisiune cuprinsa in informatiile continute de site-ul www.cdasteel.ro.
 2. Comunicarea on-line. Precizam ca nu oferim nicio garantie ca orice mesaj trimis catre CDA Steel va fi primit de CDA Steel astfel cum acesta a fost trimis sau ca informatiile continute in mesajul respectiv vor ramane confidentiale pe durata transmiterii lor prin Internet si/sau vor ajunge nemodificate sau nealterate.
 3. Acceptarea termenilor si conditiilor. Website-ul se adreseaza tuturor categoriilor de varsta. Prin utilizarea acestui website ati luat la cunostiinta si sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate in aceasta pagina.
 4. Politica de confidentialitate. Toate informatiile furnizate de utilizatori sunt si vor ramane confidentiale; www.cdasteel.ro nu va folosi aceste informatii decat in scop personal; nu va folosi adresele de e-mail ale utilizatorilor pentru a trimite reclame publicitare nesolicitate.
 5. Prevederi și declarații
  Prevederile și declarațiile de pe acest website au fost încheiate în concordanță cu misiunea și principiile noastre.